United Pearls Trading
 English  Dutch  Français  Deutsch

Snoerlengte

De “Pearl Collar” – 30 à 33 centimeter

Parelhalsbanden zijn 30 tot 33 centimeter lang. Ze bestaan meestal uit drie of meer snoeren en liggen stevig op het midden van de nek. Parel halsbanden zijn een ideale aanvulling op een blote hals, V-hals of van-de-schouder-mode.

 

De “Pearl Choker” – 35 tot 40 centimeter

Een parel-choker is 35 tot 40 centimeter lang. Dit klassieke stuk is geschikt bij alles van alledaagse kleding tot formele avondkleding. De choker heeft de perfecte lengte om subtiele elegantie toe te voegen aan uw werkdag in combinatie met een geknoopte bloes, maar is net zo stijlvol met een cocktailjurk.

 

De “Princess Necklace” – 43 tot 48 cm

De prinsesketting is 43 tot 48 centimeter in lengte. Dit is de meest voorkomende lengte voor parelkettingen. Deze ketting is goed geschikt om te dragen bij een gesloten top, maar vormt ook een aanvulling bij lage en diepe decolletés. Aangezien 45 centimeter wordt beschouwd als de klassieke lengte voor parelkettingen, is dit een uitstekende keuze als u niet zeker bent welke snoerlengte voor u het meeste geschikt is.

 

De “Opera Necklace” – 66 cm tot 90 centimeter

De operaketting is 66 tot 90 centimeter lang en biedt veel aantrekkelijke mogelijkheden. De ketting kan worden gedragen als een enkel of als dubbel snoer om een modieuze choker met twee snoeren te creëren. Ook kan hij worden geknoopt aan de halslijn of boven de buste om een stijlvolle ‘vintage look’ te creëren die aan populariteit wint als een eigentijdse modetrend. Traditioneel worden operakettingen gedragen met avondkleding, hoewel het vandaag ook heel trendy is om ze als accessoire te dragen met meer casual kleding.

 

De “Pearl Rope” – 93 cm of langer

De parel touw is 93 centimeter of langer. Deze luxe lengte is heel elegant. Het kan worden gemaakt met een aantal sluitingen, zodat het kan worden opgesplitst in verschillende ketting en armband combinaties, of verdubbeld of zelfs verdrievoudigd tot een prachtige multi-snoer parel choker. Deze ketting kan ook worden gebonden in een knoop voor een mooie moderne look die doet denken aan de mode van de jaren 1920 . Parel touwen kunnen ook geknoopt worden en geslingerd over de schouder om de schoonheid van een rugloze jurk te accentueren.

 

United Pearl Trading © 2012